View Single Post
Vechi 30.06.2011, 12:51:51
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Domnule nu am timp eu sa ma uit tot ce ai scris ca sa vad daca ai jignit pe cineva sau ai facut-o pe naivul . Important esti ca eviti raspunsul. Recunosc ca traducerea este ortodoxa dar nu am citit-o atent ca sa-i aflu sensul! Ambele traduceri arata la fel ! Si primele rugaciuni puteau fi citite si in limbi straine! De exemplu latina! Apoi tocmai asta arata textul ca ele nu sunt indestulatoare deoarece ignora mintea! Si am zis ca dupa mine dupa parerea mea sunteti niste pacalici nu am afirmat categoric!
In rest te iei de niste greseli minore. Ca nu am fost atent si am scris cu nume mic sau ca nu am lasat spatiu! Macar sa fie penticostalii tai cat de cat dezghetati ei care citesc o carte poate la un an in cel mai bun caz!
P.s Neatentia mea si pana la urma greseala mea legata de acel text arata ca eu pot recunoaste o greseala dar voi nu ati recunoaste in veci ca ati gresit! de aceea cine are ochi sa vada o sa-si aduca aminte de o anumita fraza :Daca zicem ca n-avem pacat, ne inselam singuri, si adevarul nu este in noi. (1Ioan.1:8) P
p.s. 2 Tu poti sa arati ca a doua fraza din p.s. 1 incepe cuvantul cu litera mica si e gresit acest lucru! Iti las tie aceste greseali ale mele care le-ai aratat mai sus si anume ca nu am lasat spatiu etc etc. Daca stau sa ma gandesc aceste greseli pot proveni de la faptul ca nu am batut mai tare tasta sau nu am tinut butonul bine apasat!

Last edited by bairstow; 30.06.2011 at 13:13:27.