View Single Post
Vechi 30.06.2011, 23:10:10
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Nu vreau dispute, un forum CRESTIN ORTODOX nu e nicidecum locul potrivit (nici un loc nu e potrivit pentru asa ceva cu atat mai putin acesta) si dupa felul in care raspunzi, asta deduc ca doresti...
Depinde ce intelegi prin dispute. Eu nu ma cert, ci sunt angajat intr-un schimb de idei, bazate pe argumente (cel putin ale mele). Nu vad nimic rau in asta.

Citat:
Nu stiu ce a scris IonelS, sper insa ca nu a incercat sa jigneasca... de unde atata ravna de a lua piatra si a da?
Pai si daca nu stii, de ce dai cu piatra dupa mine? Citeste, tot ce a scris e pe thread-ul respectiv.

Citat:
Apararea ORTODOXIEI reprezinta INTOTDEAUNA una din datoriile noastre, a celor botezati in Numele Sfintei Treimi!
Depinde ce mai faci si intre timp. Din nou, vezi Grecia. Si Romania, de altfel.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote