View Single Post
Vechi 01.07.2011, 11:17:38
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alecram Vezi mesajul
Buna din nou,
Uitati cum stau lucrurile: cineva a spus preotului ca mireasa e nebotezata. Oricum preotul "om de treaba" i-a zis miresei: "cineva mi-a spus ca nu esti botezata". Si de aici in colo au inceput problemele. In capul meu s-au spart oalele, deoarece eu l-em tinut multa teorile cu privire la lucrul gresit pe care vor sa-l faca. Amandoi mirii banuiesc toata familia si toate cunostintele si sunt tare suparati ca si-a bagat cineva nasul in treburile lor.
In final fata s-a botezat, lund ca nasa pe nasa de cununie, apoi s-au spovedit si s-au impartasit ambii miri, urmand sa se casatoreasaca.
Cred ca e un final relativ fericit.
Va multumesc pentru sfaturi.
Ma bucur foarte mult pentru ei si pentru tine :)
Un final fericit care ne bucura pe toti,mai ales ca deznodamantul nu a fost dramatic!
Felicitari mirilor:)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote