View Single Post
Vechi 01.07.2011, 12:18:36
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Nici eu nu stiu greaca, desi tare mi-ar placea, cu putina bunavointa insa mai inteleg cate ceva. Exo (pronuntat)=afara, ohi (pronuntat, scris, parca, oxi)=nu, ortodoxia se spune ca in romana, etc, evrei, masoni, cred ca se ponunta la fel ca in romana, asa ca nu cred ca "romanasii" au trucat traducerea, sa nu ne proptim pe picioarele din-darat.

Nu am impresia ca grecii "se piaptana cand tara le arde", dimpotriva, au lasat casa, masa, piaptanul si au iesit toti in fata celor de la putere.

Bunastarea lor a inceput sa se faca simtita dupa anii 1970, cand, din pescari au devenit proprietari de hoteluri- cu greu s-au lasat convinsi, e adevarat- in urma politicii aplicate de conduceea de atunci a tarii.
Pentru imprumuturile de acum nu oamenii din strada sunt raspunzatori. Ei trag doar ponoasele unei conduceri subordonate UE si FMI, poate si altora (asa cum rezulta din ceea ce striga oamenii aceia in strada).

Fara suparare dar in chestiunea asta konijiro are dreptate, fie el ateu.
Grecii si-au furat singuri caciula si acum striga "hotul".
Si-au bagat singuri mainile si picioarele in lanturi si acum striga ca masoneria le-a facut-o.

A recunoscut-o chiar Sinodului Bisericii Ortodoxe Elene, vezi postarea lui Mr. Scotland.

Cam aceeasi chestie ne astepta si pe noi cand o sa vina scadenta la imprumuturi, doar ca nu am avut niciodata salariile grecilor.

Mai usor cu ortodoxia ca nu se gaseste pe toate drumurile, ca daca se gasea se cunoastea.

Decat sa aparati ortodoxia, mai bine ati promova ortodoxia, adica nitica Evanghelizare pe la ortodocsii nostri doar cu botezul si cam atat.
Reply With Quote