Subiect: Cine ma ajuta??
View Single Post
Vechi 30.07.2007, 21:57:02
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maslinul
Incerc sa fiu un adevarat crestin.Incerc sa incalc cat mai putin LEGEA divina,(perfect nu sunt!)exprimata prin cele 10 porunci.Biblia ne spune CREDETI.Vreau sa cred dar ceva ,nu ma lasa sa am o credinta care sa devina o obsesie...Plec la biserica,fac rugaciuni,dar ,mintea imi ia razna de la un timp spre treburi lumesti ,concentrarea imi scapa,uneori nu mai am rabdare sa ascult predicile,sa ma rog...desi nu doresc asta si sufar.Cine ma ajuta sa trec peste toate astea?Cum pot sa cred cu adevarat,din tot sufletul meu?Pace tuturor!!
Multa perseverent si multa, multa dragoste intru Dumnezeu. El este cel mai bun prieten al tau, El te iubeste si te cunoaste cel mai bine, El iti cunoaste toate slabiciunile si nevointele tale, El toate le poate si le stie, tu nimic nu poti fara El. Ar fi fost simplu ca El sa ti le dea pe "tava", fara ca tu sa nu faci nimic. Tu trebuie sa gasesti calea, sa lupti, sa te ridici, sa cazi si sa o iei de la capat. Atita timp cit constientizezi caderea ta, inseamna ca El este langa tine, te iubeste. Drumul catre pocainta este lung si anevoios si de fapt nu se termina niciodata. Iubeste si vei fi iubit, roaga-te si vei fi luminat.
Reply With Quote