View Single Post
Vechi 01.07.2011, 16:04:33
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
[...]Francmasonii si vrajitorii sunt draci in trupuri, metaforic vorbind. DUMNEZEU VREA SA APLICAM SI DISCERNAMANTUL IN DEZVOLTAREA PORUNCILOR SALE[...]
Nemetaforic vorbind, și noi avem demoni care au aflat culcuș în casa trupului nostru, la modul cel mai real. Din cînd în cînd îi alungăm spovedindu-ne și împărtășindu-ne, dar ei iar revin deoarece îi invităm prin păcatele obișnuite.

Discernămîntul înseamnă a iubi pe oricine, indiferent de religie. Hristos a murit pentru absolut toată lumea, nu numai pentru creștini. Da, Dumnezeu ne învață să urîm păcatul din lume, adică pe cel viclean care ne vrea pierzania, dar nu e voie să urîm omul pentru care Domnul Și-a vărsat scumpul Sînge pe altarul Crucii. Trebuie să facem tot posibilul să-i mîntuim și pe ceilalți din jur, indiferent cine sînt ei, pentru că după Judecată nu mai e cale de tranziție de la rău la Bine. Deci trebuie să ne rugăm și pentru sataniștii masoni care se închină diavolului perfect conștienți de ceea ce fac. Trebuie să sperăm chiar la îndreptarea celor mai decăzuți dintre oameni; pe cît posibil, pentru rugăciunile Bisericii, să-i lumineze Domnul cu harul Său cît încă nu este seara Zilei a Șaptea.

Ascultați Noul Testament ortodox online.

Last edited by Florin-Ionut; 01.07.2011 at 16:07:03.
Reply With Quote