View Single Post
Vechi 01.07.2011, 18:33:57
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

De foarte multe ori gasesc singuratea mult mai binefacatoare decat o gasca de prieteni in mijlocul carora trebuie sa zambesc la niste glume stupide desi nu prea am chef insa nici nu imi place sa jignesc. Mi-e cam sila de discutiile frivole ce tin topul in societatea de astazi. Eu zic cauta-ti cativa prieteni, 2-3 este de ajuns, care sa fie cu frica de Dumnezeu si cu care sa poti discuta si lucruri mai cu insemnatate decat femei, masini, calculatoare etc.

Cat despre a-ti gasi aleasa, sincer si eu am exact varsta ta si nu am avut niciodata o relatie serioasa cu o fata decat cea de colegialitate sau pura prietenie,.Merg insa pe principiul daca o fi sa ma placa vreo draguta bine daca nu asta este, nu mi-am facut niciodata un tel in viata din chstiunea aceasta. Cat despre mersul la sala, este intr-adevar bine sa ai grija de conditia ta fizica, dar nu pentru a agata tipe ci pentru tine, ca sa fii sanatos si sa te tii in forma fiindca mintea sanatoasa intr-un corp sanatos se odihneste. Personal fac atat exercitii de rezistenta cat si de forta insa niciodata nu am trecut pe milkshake-uri proteice sau mai rau substante steroidice doar ca sa-mi fac pachetele de muschi supradimensionate ca sa stea "blondele" in limba dupa mine si nici tie nu-ti recomand asa ceva. Daca vrei sa faci un pic de conditie fizica ai grija sa te hranesti cat mai bine si sa ai o alimentatie cat mai diversificata: carne, lactate, fructe, legume insa sub nici o forma sa nu faci apel la acele mijloace alternative, mai sus amintite, fiindca desi ai sa ajungi sa semeni cu The Hulk, tot numai muschi, rezistenta fizica va avea mult de suferit plus ca fluxul sporit de proteine sau steroizi poate avea efecte cancerigene sau pot duce la disfunctii ale unor organe printre care cel mai vizat este ficatul.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi)

Last edited by Delirul; 01.07.2011 at 18:36:00.
Reply With Quote