View Single Post
Vechi 01.07.2011, 19:01:13
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Infierarea masonilor ca ar fi inchinatori negativi este de data mai recenta in istoria luptei impotriva masoneriei si ea este cel putin hilara in conditiile in care din masonerie au facut parte sau inca mai fac preoti, ierarhi si chiar un patriarh.
In istorie se cunosc nume sonore din cultura si civilizatie incluisv de la noi care au fost masoni iar prigonirea lor a inceput in sinul bisericii din Grecia care prin sinodul ei a facut o declaratie oficiala in care pretinde ca ar fi facut o cercetare internationala asupra mirsaviilor masoneriei dar in care ea nu era acuzata decit de ateism, dupa care ulterior ca sa nu se simta mai prejos au urmat si altii din alte tari exemplul si de fiecare data au mai adaugat cite ceva, de la ateism sa ajuns la paginism, de la paginism la dusmanie contra credintei si tot asa pina cind s-a ajuns la limita maxima in care nu se mai poate adauga nimic. Desi nu se stie. Cu putina bunavointa se mai poate adauga.
Nu spun ca sa apar masoneria fiindca nu am nimic de cistigat, parerea mea este impartita in legatura cu masonii insa prea bate la ochi partinirea si marturia mincinoasa.
Inclin sa cred ca in culise au altceva de impartit, probabil unii nu au fost primiti la un moment dat dorind si ei sa faca parte din elita sau probabil au fost exclusi si in acest fel s-au razbunat.
Oricum e bine sa ai la indemina un tap ispasitor pe care sa iti versi supararea stiind ca el nu se injoseste sa iti plateasca cu aceeasi moneda desi intre masoni au fost si cazuri din acestea si inca mai sint au ei uscaturi destule insa nu isi permit sa denigeze biserica si asta biserica o stie.
Masoneria este asociata cu iudaismul pentru ca in Germania si in America multi dintre ei sint evrei.
In VT scrie ca "ramasita lui Iov in zilele din urma se va afla in fruntea popoarelor celor mari si de acolo vor fi biciul lui Dumnezeu impotriva pacatosilor."
Daca ar fi sa interpretam acest verset pt zilele nostre am intelege ca Sua si NATO sint in acordul lui Dumnezeu prin faptul ca lupta in Afganistan caci alta pedeapsa a pacatosilor din partea conducerii politice sau militare nu vad. Una vizibila care sa aibe rost sa fie mentionata.
Oricum armatele din Kitim (Europa) vor lupta de partea lui Dumnezeu impotriva lui Gog si Asiriei atunci cind imparatul din Asiria va strabate citeva tari pe directia est. Deci si si acest caz tot cu partea fanatica a islamului se vor lupta.
Reply With Quote