View Single Post
Vechi 01.07.2011, 19:18:30
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul

Curtea stiintei e mare si s-au strecurat multe gunoaie si in ea( ca in toate activitatile umane). Vorbesti de stiinta de azi care produce medicamente ,avioane, sateliti ? Cine a contestat-o ? Vorbesti de stiinte "istorice" mai obscure si imposibil de probat prin probe directe de laborator ,ci doar prin teorii si mii de petice care se schimba din timp in timp ? Asta-i altceva si da se contesta cu voiosie pentru ca sunt motive obiective pentru contestare,nu contest avionul ,mobila ,medicamentul ca le am in fata dar da ,contest toate prostiile macro-evolutionismului care nu au probe directe ci cer "credinta" in onestitatea oamenilor de stiinta evolutionisti . Cand o intarca Balaia o sa cred in onestitatea omului ,insa cred in onestitatea lui Dumnezeu pentru ca rezoneaza cu sufletul meu si nu gasesc in ea(crestinism) nici o contradictie logica .

Nu contesti medicamentul, dar contesti evolutia. O perspectiva interesanta si contradictorie. Multe antibiotice sunt 'modelate' in functie de evolutia bacteriei. Si ca tot vorbim de bacterie, este un bun exemplu de evolutie rapida. Atunci cand bacteria rezista la un antibiotic dupa o perioada de timp, inseamna ca a evoluat (farmacologia spune 'rezistenta', probabil pt a nu atinge la suflet oamenii sensibili).