Citat:
În prealabil postat de guardian knight
Nepotism,a fost,dati-mi voie,in egala proportie in toate ramurile economiei nationale de stat(banuind ca in sectorul privat a fost mai redus !) si deci, pe cale de consecinta : parca nu am auzit prea multe cazuri de doctori angajati pe pil se se fi sinucis, sau de profesori...etc...
Deci, raman la ieea ca trebuie gasit un alt tip de explicatie, pt acest fenomen, incredibil,al sinuciderii politistilor !
|
In randurile politistilor in Romanica, la modul general, se practica orgoliile ultra-megadimensionate si un nivel de cultura de la scazut pana la mediu, rar ai sa vezi un politist care sa dea dovada de un gram de intelepciune sau de profunzime in gandire. Nu spun ca nu sunt, dar ii numeri pe degete.
Combinand acele orgolii bombastice, ce sunt cultivate si chiar incurajate in randurile "protectorilor" nostri plus o viziune egocentrista asupra vietii din lipsa de cultura atat relifioasa cat si la modul general , plus pilele prin care foarte multi s-au angajat din simplu interes, ai sa dai de o categorie de oameni foarte dubiosi cu oleaca de labilitate emotionala ca sa nu spun de-a dreptul psihica. Pana acum salariile decente la nivel de Romania pe care le primeau le mai alimentau viziunile lor egocentriste, de superioritate, dupa ce acestea au scazut si ei au trebuit sa muste bine gustand din amara realitate in care se scalda Romania. Este de la sine inteles ca unora nu le-a prea priit.Adesea stau si ma inteb cum de au ajuns lupii caini de paza.
Am observat ca de cele mai multe ori cel care se burica si o face pea curajosul in situatii exceptionale este cel mai las iar acela pe care-l vezi umil si sta mai retras in aceleasi situatii da dovada de foarte mult curaj.