Citat:
În prealabil postat de gdf-fdc
Fiecare din noi cunoste si simte ce loc ocupa DOMNUL IISUS in vietile noastre.Tare as vrea sa stiu ce loc ocupam noi in inima DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS
|
Doamne ajută!
Ne răspunde chiar Domnul Iisus: "Precum M-a iubit pe Mine Tatăl, așa v-am iubit și Eu pe voi. Rămâneți întru iubirea Mea." (Ioan14, 9);
"Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca viața sa să și-o pună pentru prietenii săi. Voi sunteți prietenii Mei, dacă faceți ceea ce vă poruncesc. De acum nu vă mai numesc slugi, că sluga nu știe ce face stăpânul său, ci v-am numit pe voi prieteni, pentru că toate câte am auzit de la Tatăl Meu vi le-am făcut cunoscute.";
"Că și Fiul Omului a venit nu ca să I se slujească, ci ca El să slujească și să-Și dea viața răscumpărare pentru mulți."
:)
Iată ce loc ocupăm noi în inima Domnului nostru Iisus Hristos. Iubirea lui Hristos "cea mai presus de cunoștință" față de noi este infinită... mai puternică decât moartea și decât întunericul cel veșnic al Iadului, de vreme ce Mântuitorul, întrupându-Se pentru mântuirea noastră, a devenit Om asemenea nouă, S-a sacrificat pentru noi și a coborât în Iad pentru a elibera sufletele noastre de robia păcatului și a pierderii comuniunii cu Dumnezeu.
Slavă lui Hristos, Dumnezeul nostru, pentru dragostea Sa față de noi, pentru binefacerile pe care cu nemărginită iubire le-a revărsat asupra noastră!