Citat:
Īn prealabil postat de cristi.prahova
Sa stii Sandu ca pentru fete/femei,aspectul fizic e pe primul loc.Fetele/femeile te evalueaza din ochi si apoi decid daca vor sa fie cu tine sau nu.
|
Si pentru barbati e la fel. Sau ai vazut tu vreun barbat atras de sufletul unei femei daca ea arata ca ursul din padure???:-)
Dar nu toti oamenii sunt frumosi. Insa pentru fiecare exista cineva pus deoparte. Am vazut oameni care la prima vedere nu pareau prea inzestrati fizic dar am descoperit la ei detalii frumoase. Exista si oameni urati de sa nu le iei nuca din mana, dar au un sarm fantastic care te face sa te simti extraordinar de bine in preajma lor. Eu cred ca stralucirea unui om vine din interior si are puterea sa domine trasaturile mai putin favorabile. E foarte important sa te simti confortabil in pilea ta. Sa nu ai complexe, frustrari, ganduri pesimiste, negative, sa nu fii fatalist etc.. Sa fii bun, sa iubesti ( pe Dumnezeu, oamenii, muntii, apele, pasarile, zapezile, furtunile etc.. TOTUL), sa te bucuri de lucrurile simple, sa cauti sa ajuti pe toata lumea si sa nu astepti nimic in schimb, sa incerci in fiecare zi sa traiesti frumos zambind si daruind iubire..Si toate aceste trairi interioare vor radia in exterior, lumina..
Asa ca lumea nu este interzisa pentru oamenii urati! :-) Totul depinde de atitudinea cu care aleg sa faca parte din ea.