View Single Post
Vechi 02.07.2011, 02:02:29
emiliabirgau's Avatar
emiliabirgau emiliabirgau is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.06.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Am tot citit ce ai scris si se vede ca esti alintat, se vede ca suferi, se vede ca esti singur, se vede ca ai nevoie de foarte multa dragoste, de fapt de foarte putina, pt ca dragostea schimba totul oricum.Cand am vazut ca ai doar 24 de ani, am inteles ca nu e asa grav, ai o viata in fata, ehe, ce varsta frumoasa!...

Eu cred ca trebuie sa incerci sa te bucuri de tot ce e frumos in jurul tau, sa iti iei tratamentul, ca creierasul are nevoie de anumite substante pt a functiona in favoarea ta, sa incerci sa arati cat de bine poti, ca fetele te vor vedea cu alti ochi... si cel mai important e sa ai un duhovnic, sa te spovedesti, sa ai un canon de care sa te tii si sa mergi la privegheri sa vezi cat de mangaiat ai sa-ti simti sufletul, sa mergi la Ascor, voi nu aveti Ascor?... oho cate fete sunt la Ascor si cate activitati nu se fac...Bucura-te de cei 24 de ani ai tai!Altii ce n-ar da sa aiba iar varsta ta...(sa nu faci din prietena o obsesie, sa nu ai standarde inalte, incearca sa vezi frumosul din fiecare si apoi ai sa vezi si cine e cea cu care te potrivesti):)
Reply With Quote