View Single Post
Vechi 02.07.2011, 23:27:44
macsim
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Daca m-as referi, din perspectiva,unui anumit articol din Confesiunea de Credinta de la Westminster, atunci mai ca m-as uita in alta directie cu privire la cine este sinagoga Satanei.Dar unii spun ca acele timpuri ar fi bine sa ramina in trecut.Banuiesc ca o noua disputa protestanti-catolici ar fi deja plictisitore,daca s-ar adauga la cele deja existente.Oricum,remarc ca anumite lucruri nu s-au schimbat si nici nu se vor schimba.Daca mai sunt unii care fac timide eforturi de reconciliere,este de ajuns o scanteie ca sa reaprindem ura.Care se aprinde usor si se stinge greu.Si stim toti,protestanti si catolici,din experienta trecutului,cum se termina.Cine are urechi de auzit sa inteleaga.O seara placuta.
Nu trebuie sa te superi, ereticule ...

Si nici nu trebuie sa-ti aperi credinta, mai ales in fata celor care intodeauna stiu absolut totul - asta, din umila lor parere despre ei insisi.

Oricum, nu ai nici o sansa ... cum de altfel nici eu nu am vreuna :) Suntem eretici din punctul de vedere a doua biserici, care ele insele nu sunt inca decise daca sunt sau nu eretice una fata de cealalta ... nu este funny?

Eu am renuntat demult la iluzia vreunui dialog de bun simt. Mai trec pe aici din cand in cand - cred ca am devenit dependenta de "stupoare" - doar ca sa ma mai minunez :)

Domnul sa te binecuvanteze!

macsim, eretica