Citat:
Īn prealabil postat de maria_june
eu ma refeream la rolul de "tata", o figura, un exemplu masculin. daca Dumnezeu imi da un barbat care sa imi fie si sot , atunci cu mult mai bine! resping preconceptia absolut necrestineasca - ca "cine ma mai ia cu 3 copii in ziua de azi", o fi o realitate, nu ravnesc la situatii imposibile, dar nici nu ma impiedic de platituni de genul asta, no offense:) lucrurile sunt mult mai profunde si viata e mult mai complicata asa incat sa o poti cuprinde in niste tipare.
|
Rolul de tata nu si-l asuma nimeni daca n-are "afinitati" cu mama. "O figura, un exemplu masculin" nu este suficient pentru a simti cei 3 copii, existenta si prezenta unui tata in viata lor.
Cum adica "
daca Dumnezeu imi da un barbat care sa imi fie si sot , atunci cu mult mai bine! "?? Chiar credeti ca puteti gasi un tata la copii fara sa va implicati dumneavoastra intr-o relatie cu el? Pai numai daca il cautati la Mica Publicitate. In ziua de azi gasesti orice acolo, contra cost.
Nu e vorba ca nu va ia nimeni cu 3 copii. Daca sunteti frumusica, va ia in fiecare saptamana altul daca vreti. Problema este sa va ia IN CASATORIE si sa-si asume cresterea si educarea celor 3 copii. Care, ATENTIE, nu reprezinta un handicap pentru dumneavoastra. Ci 3 daruri de la Dumnezeu! De aceea va spuneam sa nu faceti compromisuri ca nu aveti de ce. Sa nu va fie rusine ca aveti 3 copii, sa fiti mandra de ei.Sa nu fiti complexata ci sa fiti bucuroasa ca aveti 3 motive de-a trai frumos! Si repet, decat sa-i cresteti in umbra pacatului, dandu-le exemple negative, mai bine ii cresteti singura, asa cum frumos v-a sfatuit Viviana!