Citat:
În prealabil postat de maria_june
Va multumesc pentru mesaj si de asemenea pentru ca mi-ati pus in fata o oglinda de care eram constienta partial:) de aceea imi cer iertare ca am afisat o atitudine de " ce frunoasa si desteapta si destoinica si devotata sunt eu si ca astfel as merita mai mult si inca pe deasupra ca ,,...nu pt. mine Doamne vreau ceva , ci pt. pruncii mei ". Aveti dreptate, sunt vrednica de toata scarba! Sunteti niste oameni norocosi ca nu ati ajuns in situatii ca a mea. Sau sunteti mai drepti decat o sa fiu eu vreodata. Eu ma rog in continuare la Dumnezeu, nu sunt atat de inversunata sa gasesc un tata, sau un barbat , doar ca ....nu mai conteaza.
Va multumesc tuturor si sa va dea Dumnezeu lumina, intelepciune, credinta si ferire de ispite, bunatate, si dragoste, si binecuvantare! Adica tot ceea ce imi doresc si eu pentru mine si pentru familia mea. De care NU IMI ESTE NICIODATA IN NICIO SECUNDA RUSINE. Dumnezeu stie mai bine.
Multumesc inca o data. A fost o intrebare, o nelamurire, ceva ce ma framanta, acum nu ma mai framanta.
Sa aveti vieti pline de bucurii ! Amin.
|
Eu cred ca ati rastalmacit cuvintul mau si ca atare m-ati inteles gresit . Nu am concluzionat ca ati fi intr-o situatie sau alta (de frumoasa sau de urita ... s.a.m.d.) ci v-am prezentat amanunte legate de viata reala in duh si adevar ca si de ipostaze nefavorabile de gindire si existenta cu care de nenumarate ori ispititorul vine si ne sufla in gindire doar, doar 'om cadea in acestea ca de acolo in colo sa ne joace el cum vrea ... situatii de care este bine sa ne ferim !
Eu nu am judecat starea in care esti sau faptele tale, asta este traba ta , tu iti duci crucea fie ca vrei fie ca nu !
Se poate insa si asta (ai facut deja 2 greseli la rind) dar ca sa poti sa-ti vezi pacatele trebuie sa fi pregatit duhovniceste altminteri esti o prada mult prea usoara pt ispititor la aruncarea in marea de mindrie pregatita tuturor, dar nu esti acum pregatita pt. asa ceva.
Daca ai inteles altceva din mesajul meu ... este numai treba ta.
Eu ti-am raspuns cu seriozitate si in credinta mesajului tau !