View Single Post
Vechi 03.07.2011, 23:14:16
korinna korinna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.06.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria_june Vezi mesajul
daca ma veti judeca, primesc si va multumesc.
Maria, de ce te-ai suparat, Zaharia nu te-a judecat, nimeni nu te judeca... ne sfatuim, "omul cat traieste cu intrebarea sa calatoreasca"... sau ceva de genul, adica este foarte important sfatul, un sfat poate e mai dur, altul poate mai "light", dar trebuie sa cugetam la adevarul din mesaj, nu sa ne ofensam... riscam ca din orgoliu sa pierdem pedagogia sfaturilor, chiar si a celor care poate nu ni se potrivesc, sau nu ne convin...

Zaharia a dat si tie si mie, si tuturor, un exemplu de ispitire, si solutia de a o depasi... si are dreptate ca multi dintre noi nu sesizam ispitirile care au la baza mandria, tocmai pentru ca nu stim sa ne smerim...

Cel mai bine pentru tine si pentru toata lumea este sa se lase in voia Domnului, ca El stie cel mai bine ce avem trebuinta... "voia Ta Doamne cu mine pacatosul/pacatoasa"... dar trebuie exercitiu ca sa putem renunta la propria noastra vointa, pentru voia Lui... noi credem ca stim ce ne trebuie dar "adevarat va spun ca nu stiti ce cereti"... si nu te mai supara soro... "de-mi va scoate ochii fratele meu si de-mi va taia ambele maini nu ma voi supara... insa de ma va sfatui, ma va pune, sa fac ceva impotriva Domnului Dumnezeului meu voi scoate sabia si ma voi lupta cu el"... aici ar trebui sa ajungem si noi...

Mila Domnului!
Reply With Quote