03.07.2011, 23:18:44
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 19.03.2011
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de cristi.prahova
Citystar,timiditatea nu e principalul motiv pt care baietii sunt refuzati de fete.Fetele pot trece peste partea cu timiditatea,insa nu pot trece sau pot trece foarte greu peste partea cu aspectul fizic.Daca unei fete nu ii place cum arati,poti sa ai alte o suta de calitati,ca oricum nu vrea sa fie cu tine.
Din ce am vazut eu,majoritatea baietilor care se plangeau ca nu au succes la fete,dpdv fizic aratau de la mediocru in jos.Poti sa dai o mie de acatiste si sa aprinzi zece mii de lumanari;daca nu iti rezolvi singur problemele,atunci nimeni,dar absolut nimeni nu iti va sari in ajutor sa-ti rezolve problemele.
Doar te vor minti:Biserica iti va spune ca esti un pacatos si trebuie sa faci nu stiu ce ca sa ti se ierte pacatele."Laicii"iti vor spune ca ai avut probleme in copilarie,ca esti timid si ca din aceasta cauza nu te place nicio fata.Ei iti spun asta ca sa te faca sa dai banii pe cartile lor de dezvoltare personala.Niciodata nu o sa-ti spuna adevarul.
|
Sa-mi spun si eu parerea, cred ca da aspectul fizic conteaza in general, orisicine ar vrea sa aiba alaturea o persoana frumoasa la chip cu care sa-i placa sa vorbeasca si sa-si petreaca timpul, nu conteaza daca esti baiat s-au fata te bucura prezenta unei persoana simpatice in preajma. Cred ca daca te rogi cu adevarat, Dumnezeu te indruma si intilnesti persoana potrivita care poate si ea/el se confrunta cu aceleasi probleme ca si tine. In privinta ajutorului lui Dumnezeu nici nu se pune problema. Fiind barbat si vrind tare sa-ti intemeezi o familie trebuie sa actionezi sa cauti asa cred ca e normal. La final voi transcrie citeva cuvinte ale Sfintului Ioan Gura de Aur: Exista ceva mai frumos decit stelele cerului? un trup mai alb ca al lor nu poti gasi, ochi mai stralucitori nu-mi poti arata. Cind Dumnezeu a zidit stelele , ingerii le-au admirat plini de uimire . Si noi acum le admiram , insa nu atit de mult ,asa cum o faceam cind le-am vazut prima oara . Aceasta este obisnuinta. Micoreaza uimirea, si prin urmare admiratia si atractia. Ginditi-va cit de valabil este acest lucru in cazul femeii. Iar daca se intimpla sa o afle si o boala toate au pierit. Iata de ce de la femeie trebuie sa cerem bunatate, cumpatare, responsabilitate si sinceritate . Acestea sint insusirile frumusetii sufletesti. Frumusete trupeasca sa nu cerem . Nu-i vezi pe atitia si atitiacare si-au luat femei frumoase , cum si-au distrus vietile in chip jalnic ? Si nu-i vezi pe altii , care fara sa aiba femei frumoase au trait foarte fericiti?
Last edited by Sanduu; 03.07.2011 at 23:25:37.
|