View Single Post
Vechi 03.07.2011, 23:51:37
andrutza151 andrutza151 is offline
Member

Data înregistrării: 26.01.2011
Implicit va implor rugaciunea pt mila lui Dumnezeu

va implor sa va rugati sa se milostiveasca Dumnezeu si de sufletul meu si sa l faca pe baiatul la care tin sa mi dea o sansa!!!!!va implor,am mare nevoie de un suflet alaturi,la el tin de 5 ani si nu vrea sa fim prieteni pentru ca ii e rusine cu mine!!!nu recunoaste,dar o simt,se teme sa fie cu un om cu probleme.e om bun,vorbim mult la telefon,ma viyiteaya daca vreau,numai ca se fereste sa fie vazut cu mine in public!!!la majorat nu a putut veni,avea sesiune..au venit prieteni comuni dar au plecat imediat,pt k aveau alte planuri,de care desi intrebasem nu mi s a spus...el de la cealalta distractie n ar fi lipsit,si prietenii comuni mi au yis ca n a fost,dar avand in vedere k mintisera inainte,mi e teama sa nu fi mintit si acum!!!mi e teama k s a ferit sa fie vazut cu mine..e om bun,dar ii e teama sa se lege la cap!!!e alaturi de mine cat poate,dar cand e cineva strain in preajma se schimba,ca nu cumva sa creada respectivii ca suntem impreuna.el acum e plecat cu grupul ala de prieteni la gratar si eu stau si plang,va scriu printre lacrimi sa va rugati sa i dea Dumnezeu minte ca si eu sunt om si am suflet,chiar daca fetele din grup sunt mai frumoase!sa le dea Dumnezeu lor alti prieteni mai buni,mai calzi,mai iubitori,mai bogati si sa l faca pe el sa mi dea o sansa,sa nu se mai teama si sa nu i mai fie rusine cu mine!va implor rugati va si pentru asta,in situatia mea e important!alte fete gasesc mai usor,gandi ti va ca si voi uneori sunteti singuri si stiti ce rau doare!ajutati ma cu o rugaciune,va implor,va scriu printre lacrimi
Reply With Quote