View Single Post
Vechi 04.07.2011, 02:19:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria_june Vezi mesajul
Va multumesc pentru mesaj si de asemenea pentru ca mi-ati pus in fata o oglinda de care eram constienta partial:) de aceea imi cer iertare ca am afisat o atitudine de " ce frunoasa si desteapta si destoinica si devotata sunt eu si ca astfel as merita mai mult si inca pe deasupra ca ,,...nu pt. mine Doamne vreau ceva , ci pt. pruncii mei ". Aveti dreptate, sunt vrednica de toata scarba! Sunteti niste oameni norocosi ca nu ati ajuns in situatii ca a mea. Sau sunteti mai drepti decat o sa fiu eu vreodata. Eu ma rog in continuare la Dumnezeu, nu sunt atat de inversunata sa gasesc un tata, sau un barbat , doar ca ....nu mai conteaza.
Va multumesc tuturor si sa va dea Dumnezeu lumina, intelepciune, credinta si ferire de ispite, bunatate, si dragoste, si binecuvantare! Adica tot ceea ce imi doresc si eu pentru mine si pentru familia mea. De care NU IMI ESTE NICIODATA IN NICIO SECUNDA RUSINE. Dumnezeu stie mai bine.
Multumesc inca o data. A fost o intrebare, o nelamurire, ceva ce ma framanta, acum nu ma mai framanta.
Sa aveti vieti pline de bucurii ! Amin.
V-ati suparat degeaba, o mai da dl. Zaharia prin strachini uneori dar de data asta a fost foarte rezonabil si la obiect.

Nu e f. usor sa gasiti un tata pentru 3 copii asa cum doriti, daca va apare unul, de la Dumnezeu va fi, dar nu va grabiti mai ales la "combinatii" ca s-ar putea sa va alegeti cu al 4lea copil si al 3lea "fost".

Chestia cu "nu au prieteni de joaca de sex masculin" nu cred ca e asa tragica, doar nu sunt la scoala de fete, e treaba lor sa se socializeze, ii mai puteti ajuta cu un sfat, etc.
E oricum mai bine decat sa fi crescut prea mult cu un contra-exemplu de tata.

N-am inteles ce sunt, baieti, fete..?
Ce varste au?
Dumneavoastra ce varsta aveti?
Reply With Quote