Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 04.07.2011, 12:16:07
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Biserica Catolica se aseamana cu un pom din gradina Edenului plin de felurile fructe insa pomul singur nu poate fi numit gradina daca nu sint luati in calcul si ceilalti pomi la fel de roditori.
Eu ma uit in jurul meu si pot sa trag urmatoarele concluzii:
1. In afara de crestinii din Biserica Catolica si din Biserica Ortodoxa nici un mebru al unei alte religii nu si-a lasat casa, masa, familia pentru a trai in castitate si saracie, asemenea Mintuitorului nostru, PENTRU TOATA VIATA lor.
2. In afara de sfintii din Biserica Catolica si Biserica Ortodoxa nu cunosc nici un reprezentant al sectelor sau formatiunilor protestante care sa fi facut faptele Domnului nostru Isus Cristos sau chiar mai mari decit acestea (sa dea vederea orbilor, sa-i faca pe paralitici sa mearga, sa scoata demoni, sa invie morti).
3. In afara de reprezentantii Bisericii Catolice nu cunosc nici un membru al vreunei confesiuni care sa mearga sa-L predice pe Isus oriunde in lume, indiferent de pericole. De exemplu calugaritele Sfintei Tereza de Calcutta sint in Irak si Afhganistan, unde nu primesc nici o zeciuiala si isi expun si viata in pericol doar din iubire pentru Dumnezeu.

Nu stiu care sint roadele bisericilor protestante sau sectelor, insa, vazind atita bogatie de roade la sfintii Bisericii Catolice, mi se pare ca a privi in curtea protestantilor sau sectelor e ca si cum ai tinji dupa o coaja uscata de piine cind pe masa ai tot ceea ce iti pofteste inima.