In primul rand va salut pe toti!nu am mai intrat de mult pe acest forum si as vrea sa revin. Citind cateva din measjele topicului deschis de userul Iosif, imi amintesc o intrebare pe care fratele meu mai mare, mi-a pus-o candva: Ce a reusit Hristos-omul pe pamant cand a binevoit sa ne arate toate binefacerile sale, sa ne arate cat suntem de rai jertfindu-Se ci nu pedepsindu-ne, sa ne faca mult bine, etc? Un raspuns nu am gasit fara ajutorul sau, deoarece doar cateva secundfe nu mi-au fost suficiente pentru a gasi un raspuns.Insa el a vrut sa sublinieze faptul ca, vrand sa schimbe in bine mentalitatera oamenilor, Mesia a reusit sa fie rastignit.
In ziu de astazi, poate ca mjulti ne dam mai mult sau mai putin seama, ca Dumnezeu vrand sa ne trezeasca la realitate, reuseste de fapt, evident din vina noastra, sa ne faca sa-L suparam din ce in ce mai rau .[color=green]Intrebarea ma retorica este: Oare de ce potrivnicul ne poate ademeni la rau, cand noi, atunci ncand vb. sincer despre noi, spunem ca vrem sa ne corectam si sa devenim buni, in vreme ce pe Dumnezeu il ignoram mereu?[/color]Vom reusi oare sa ne dam seama?Eu una, niciodata nu am reusit.
|