o minune mica de tot
buna! spre nenorocul meu nu am stiut cine este Sf Nectarie pana acum cateva saptamani. Poate ca acum mi-a fost dat sa-l cunosc. De cand am aflat de el citesc intr-una despre minunile facute,despre nenumaratii oameni ajutati si m-am hotarat sa citesc si eu acatistul sfantului.Azi a trebuit sa merg la AJOFM ca sa-mi vizez carnetul de somer ca in fiecare luna si cum dadeam acolo mai mereu peste o doamna mai putin ingaduitoare,azi m-am rugat sfantului sa nu fie nevoie sa ajung din nou la biroul ei.Cand am intrat in cladire si nu am vazut-o la niciunul din birouri i-am multumit sfantului pt ca stiam ca el ma ajutase.Iata de ce spun ca e o minune mica de tot.Mi-as dori sa ajung pe insula Egina la moastele sfantului dar e mai greu asa ca am sa profit ca voi ajunge in Bucuresti peste 2 saptamani si voi merge negresit la manastirea Radu Voda ca sa ma inchin acolo si poate voi reusi sa iau si putin ulei de la sfant. Sunt convinsa ca, asa cum a mai spus cineva aici pe forum,daca te rogi din tot sufletul si cu inima curata,sfantul te ajuta negresit.
|