multumesc din suflet pentru incurajare. sufletul meu era grav insetat de niste vorbe de alinare ca acestea. Dumnezeu sa va rasplateasca inmiit! mare lucru poate face o vorba buna.
o sa ma rog la Maica Domnului. rugati-va o secunda numai si dv. pt mine. Doamne ajuta!
Citat:
În prealabil postat de ingerul_albastru
Nimeni nu poate judeca pe nimeni! Numai bunul Dumnezeu ne va judeca pe toti. E simplu sa dai sfaturi cand nu esti in situatie. Daca ne-am pune putin in locul acestei fiinte greu incercate, poate am redescoperi in noi o farama de iubire dumnezeiasca. Dar, Maria nu te lasa invinsa. Mergi mai departe si roaga-te Bunului Dumnezeu. Roaga-te neincetat si sa nu-ti pierzi niciodata nadejdea! Nu ai trait degeaba. Ai trei copii frumosi, sanatosi. Ei sunt cea mai mare binecuvantare. Invata lectiile vietii care uneori sunt dure. Dumnezeu ingaduie acestea, dar tot pentru binele nostru.. Ca sa fim mai buni...sa ne schimbam viata in bine si sa ne intoarcem la El. Ai incredere in Bunul Dumnezeu. Nu te va lasa. Roaga-te Maicii Domnului...care este mama noastra a tuturor.
|