View Single Post
Vechi 05.07.2011, 21:05:33
tara tara vrem ostas tara tara vrem ostas is offline
Banned

Data înregistrării: 01.07.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Feminismul exista doar pentru a integra femeile urite in societate. Charles Bukowski

Iti poti da seama de caracterul unei persoane dupa glumele pe care nu le accepta. Georg Christoph Lichtenberg

Pentru a masura omul, masoara-i inima. Malcolm Forbes

Un om maret intotdeauna va dori sa fie mic. Ralph Waldo Emerson

Intotdeauna sa faci numai bine. Acest lucru va gratifica unele persoane si le va uimi pe restul. Mark Twain

Tine-ti chipul in soare si nu vei vedea umbra. Helen Adams Keller

Vanitate - Pana la urma vanitatea este groaza de neant, de mii de ori mai inspaimantatoare decat infernul insusi. - Miguel de Unamundo (Sentimentul tragic al vietii)

Invidia este de o mie de ori mai teribila decat foamea, fiindca este o foame spirituala. - Miguel de Unamundo

Cei ce nu mor, nu traiesc; nu traiesc cei ce nu mor in fiecare clipa, iar cei ce nu se indoiesc, nu cred. - Miguel de Unamundo

Caldura, caldura: caldura, caci murim de raceala si nu de intuneric. Nu noaptea ne ucide, ci raceala. - Miguel de Unamundo (Viata lui Don Quijote si Sancho)

Adevarul asteapta. Numai minciuna e grabita. - Alexandru Vlahuta

Felul meu de a glumi este sa spun adeVarul. Aceasta este cea mai nostima gluma din lume. - George Bernard Shaw

Ambitia mea este sa spun in zece fraze ceea ce oricare altul spune intr-o carte intreaga - ceea ce oricare altul nu spune intr-o carte intreaga. - Friedrich Nietzche (Ecce Homo)

O iluzie durabila are atributele adevarului si nu esti niciodata amagit, daca nu ti se deschid niciodata ochii. - Anatole France (Inelul de ametist)

Trebuie sa traim astazi dupa adevarul pe care il gasim la indemina si sa fim gata ca miine sa-l numim falsitate. - William James (Scrisori)

Un argument in favoarea diavolului. Nu trebuie sa uitam ca am ascultat doar una din partile aflate in prooes. Dumnezeu a scris toate cartile. - Samuel Butler

Uneori confidentele sunt orbitoare, chiar daca sunt sincere. - George Eliot (Moara de pe Floss)

Un ingenios paienjenis de probabilitati este cel mai sigur paravan pe care un om intelept il poate aseza intre el si adevar. - George Eliot

Adevarul este in noi insine. - Robert Browning

Nici un om nu este in stare pe o durata mai lunga sa poarte o fata pentru el insusi si alta pentru multime, fara ca pana la urma sa nu se uluiasca si sa nu mai stie nici el care e fata adevarata. - Nathaniel Hawthorne

Ce castiga cei care mint ca nu sunt crezuti cand spun adevarul? Aristotel

Sa iubesti adevarul inseamna sa nu accepti ca el sa te intunece. - Andre Gide

Probabilitatea de existenta a demonilor nu este mai mare decat probabilitatea de existenta a lui Dumnezeu , fiind doar produsul activitatii psihice a omului.( Sigmund Freud).
Reply With Quote