View Single Post
Vechi 06.07.2011, 07:21:02
nickitta nickitta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.07.2011
Implicit Iti multumesc Sf Nectarie

As dori sa multumesc si eu Sf Nectarie pentru tot ceea ce a facut pt mine. Am aflat despre Sf Nectarie prin intermediul revistei " Formula As", apoi am citit cartea cea rosie cu viata lui , care m-a impresionat enorm. De cate ori m-am rugat lui , intotdeauna m-a ajutat, dar nu am facut public niciodata ajutorul lui. A venit vremea sa o fac si sa va povestesc cum m-a ajutat in privinta tatalui meu. In urma cu aproximativ 2 luni , tatal meu , mare fumator, a facut , dupa o ischemie cerebrala tranzitorie care se rezolvase imbucurator, o necroza la degetul mare de la piciorul stang, plus durere pe muschiul piciorului. Eram ingrozita numai la gandul ca i se va amputa piciorul. La fel si tata gandea si nu voia sa mearga la doctor ( in Constanta , foarte des se practica amputarea piciorului). Asa ca timp de trei saptamani am asistat neputincioasa la innegrirea celorlalte degete si m-am rugat Sf Nectarie sa ne ajute. Si ne-a ajutat! Astfel am aflat ca sosise un nou medic la chirurgia cardiovasculara, era venit de cateva zile si lucrase in Germania cu un an in urma. Tata s-a lasat convins sa mearga si asa am aflat de la acest medic ca nu i se va amputa piciorul ( practica pe care o sesizase si dansul la Constanta). La tata era o ocluzie pe aorta abdominala, care a necesitat o operatie de inlocuire a portiunii afectate. Dupa analizele care i s-au facut s-a observat ca erau si alte artere afectate , dar cu ajutorul Sf Nectarie operatia a fost o reusita, picioarele care ca de gheata inainte de operatie , s-au incalzit dupa operatie. Sf Nectarie este cel care a facut minunea , medicul acesta sosise la Constanta pe 1 iunie, dupa ce nu venise nimeni de talia lui pe acest post. Tata este bine acum cu picioarele , dar cateva degete vor fi curatate de necroza si speram in continuare la ajutorul Sf Nectarie, mai ales ca tata a facut dupa operatie o mare depresie si nu vrea sa se mai ridice din pat, el fiind , de obicei, un om f activ si care nu fost la doctori vreodata.
Sf Nectarie este mereu in gandul meu si stiu ca nu ma va parasi si ma va ajuta! Aveti incredere in Sf Nectarie, bunatatea lui este nesfarsita! Iti multumesc Sf Nectarie!
Reply With Quote