View Single Post
Vechi 06.07.2011, 12:17:34
Ana-Maria N's Avatar
Ana-Maria N Ana-Maria N is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alinuu Vezi mesajul
nu e asa usor...copilul in fiecare seara se roaga:DOAMNE DOAMNE te rog frumos adu-o pe mamica inapoi!exact asa zice,El i-a adus-o,ea a venit la noi,dar eu...mi-am schimbat comportamentul,mi-am batut joc de munca lui Dumnezeu,de asta ma invinovatesc asa,de asta i-am si trimis bani acolo in sicilia,ca daca era jigodie lua banii si nu venea,dar a venit sa facem casa impreuna,iar eu mi-am batut joc,poate din nejudecata!nu cred ca o aducea Dumnezeu sa-si bata joc de noi,am specificat la inceput,m-am rugat sa ne ajute sa-mi gasesc o jumatate,care sa ma iubeasca pe mine si pe baietel,nicidecum nu m-am gandit la ea,si iata ca la cateva zile am dat de ea...pe facebook
Alinut, daca tu ramai setat pe ceva anume, nu vei reusi decat se te chinui. Copilul e la varsta la care poate fi 'modelat', la varsta la care imita parintii. Mergeti amandoi la biserica, spovedeste-te, invata-l cele bune, axeaza-ti iubirea si atentia asupra lui. Las-o pe ea! Lasa-te in voia Domnului, ai rabdare, nu intra in panica si lasa in urma chinul prin care treci. Domnul nu lasa pe nimeni! Ai incredere ca iti va darui ce-i mai bun, daca te lasi in voia Lui!