Citat:
Īn prealabil postat de konijiro
Ai citit ce am scris mai jos? Se pare ca nu. Uite:
|
Ba da, am citit. Si e exact cum am spus: lumea se agita [nu ma refer in special la tine, ci si la articolele stupide de genul aluia pe care ni l'ai aratat tu] pentru un lucru banal, care ar trebui sa fie ultima noastra grija cand vine vorba de sistemul nostru educational. Oameni ca autoarea articolului nu isi dau seama ca ceea ce scriu ei influenteaza parerile oamenilor de rand. Si astfel atentia tuturor e concentrata pe lucruri nesemnificative. Asa vor ajunge parintii sa dea vina pe oricine altcineva [incepand de la cei de sus, pana la profesorul de la clasa] pentru incapacitatile copilului, cand ar trebui, de fapt, sa se uite in familie, la educatia oferita copiilor si la felul in care ei (nu) au completat educatia (in general deficitara) pe care o primesc copiii in scoli. Asta e crudul adevar. Toti suntem vinovati pentru dezastrul de la bac de anul acesta. De la ministri, pana la profesori si parinti. Dar numai in momentul in care fiecare isi va asuma partea de vina se va putea face ceva pentru a indrepta lucrurile.