View Single Post
Vechi 06.07.2011, 21:18:13
Mflory
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
M-as fi bucurat totusi sa raspunzi la cateva intrebari din ce am scris acolo.

Da, lucrurile se rezolva treptat treptat atunci cand aderi la un sistem de valori autentic. Nu peste noapte, nu fara incercari si ispite, dar se rezolva.
Si nu fara greseli - dar cel mai important este sa te ridici si sa mergi mai departe in directia corecta.

Tu, fara suprare, ai atitudinea unui om care se da batut si si-a pierdut total busola. Nu atat cat a pierdut-o cat mai mult a aruncat-o sau vrea sa o arunce.

Si tot nu ne-ai lamurit ce te apasa de fapt..
Situatia materiala? Profesionala? Din familie? Cate ceva din toate?
Pana la urma tu, pentru tine ce vrei de la viata?
Bine, daca tu crezi.Situatia e insuportabila, credeam ca pot lupta ca cei din jurul meu sa fie fericiti, nu am putere.Daca banii ajuta vreau bani, da.Vreau o profesie diferita, da.Vreau prietenii care m-au dezamagit si parasit sa-i intalnesc din nou si sa fim impreuna fericiti.Vreau putin mai mult respect, de la altii si vreau sa pot respecta si oferi mai mult decat acum.Vreau sa inteleg si sa simt ca un om normal, nu ca unul care simte ca p zi ce trece devine tot mai paralel cu viata si posibila fericire pe care ea i-o poate oferi.(sanse pe care le pierd vazand cu ochii).Ma doare ca le pierd.Si nu sunt capabila sa traiesc bucurandu-ma de sansele acestea, care-mi curg ca apa printre degete.Nu mai stiu sa traiesc, m-am inchis in multele probleme care ma inunda.Stiu ca e trist, sau poate doar pentru mine...
Reply With Quote