Subiect: Suferinta
View Single Post
Vechi 07.07.2011, 07:50:24
machho's Avatar
machho machho is offline
Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Eforie N
Religia: Ortodox
Smile "Cel ce crede, se teme si cel ce se teme,se trezeste'' sf.Maxim

Citat:
În prealabil postat de Ovidiu_26 Vezi mesajul
Va salut pe toti, numele meu este Ovidiu si am 26 ani. Sufar f mult din dragoste, am avut o relatie de 5 ani, au fost cei mai frumosi ani din viata mea. In ultimii ani ma facut sa ma apropiu tot mai mult de Dumnezeu, eram tot mai implinit, pana in momentul cand mi-a spus ca nu mai simte iubire pt mine, ne-am despartit cam de peste 1 an, mai vorbim la tel, dar ea nu stie ca sufar f mult ca nu mai suntem impreuna. Mai nou mia zis ca e din nou imdragostita, de un baiat de la departare, e un chin tot mai mare pt mine, am incercat sa o uit dar nu pot, am fost si cu alcineva dar nu o iubeam parca nu mai am o picatura de iubire pt alta fata. Imi vine sa-mi iau zilele nu mai sunt eu cel dinainte. Cu lacrimi in ochi va rog pomenitima la rug voastre sa-mi gasesc alinarea si sa nu fac ceva rau, oricum sunt cel mai pacatos si nu merit mare lucru. Cu drag Ovidiu
..."Veniti la Mine toti cei impovarati,ca' EU va' voi odihni pe voi"...,cu siguranta',daca' ai ajuns sa' spui:imi vine sa'-mi iau zilele,este o povara a vietii tale.Dar,daca' este o cruce a ta,Domnul nimanui nu da' cruce,fara' ca sa' dea putere.Gandeste putin,oare daca' Dumnezeu considera ca' acea fata' era pt. tine.."nu sunt Eu,Domnul Dumnezeul tau,care si din piatra' pot face un serafim".Cateodata',pt. binele nostru,Domnul uneste dar si separa'. E lectia vietii tale, si daca' asa cum spui esti mai aproape de Dumnezeu,comporta'-te crestineste,adica' :da'-i cezarului ce este al cezarului, si lui Dumnezeu,ce este a lui Dumnezeu....adica' inima ta. Mergi la spovedanie,si-ti vei usura sufletul.Daca' te iubea,era cu tine.Asa cum noi il suparam pe Dumnezeu,dar El din multa' iubire,nu ne paraseste.Sa' te intareasca' Domnul si sa' aduca' lumina' in mintea si sufletul tau.Doamne ajuta'

...''omul sfatuieste precum stie,iar Domnul lucreaza' in cel ce aude precum acela a crezut''...
Reply With Quote