Nelamurirea era daca acolo unde apare "Apoi:
Sfinte Dumnezeule..., Preasfânta Treime..., Tatăl nostru...," se citesc doar paragrafele urmatoare :
Sfinte Dumnezeule, Sfinte Tare, Sfinte Fără-de-moarte, miluiește-ne pre noi. (de 3 ori)
Preasfântă Treime, miluiește-ne pre noi. Doamne, curătește păcatele noastre; Stăpâne, iartă fărădelegile noastre; Sfinte, cercetează și vindecă neputințele noastre, pentru Sfant Numele Tău.
Tatăl nostru, care ești în ceruri, sfințească-se numele tău: vie Împărătia Ta; fie voia Ta, precum în cer, asa și pe pământ. Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi; și ne iartă nouă păcatele noastre precum și noi iertăm gresiților noștri; și nu ne duce pe noi in ispită, ci ne izbavește de cel viclean.
sau se citesc toate rugaciunile incepatoare.
In legatura cu nelamurirea legata de "Preasfântă Născătoare de Dumnezeu miluiește-ne pe noi (se repetă dupa troparele care nu au înainte Slavă... sau Și acum...), o sa ma folosesc de linkul asta
http://www.biserica-mihai-viteazul.r.../paraclis1.htm si unde apare "Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pre noi!" fac un semn in carticica mea de rugaciuni ca sa stiu ca acolo trebuie. Sper sa fie corect ce am zis.
Multumesc