Citat:
În prealabil postat de Ovidiu_26
Va salut pe toti, numele meu este Ovidiu si am 26 ani. Sufar f mult din dragoste, am avut o relatie de 5 ani, au fost cei mai frumosi ani din viata mea. In ultimii ani ma facut sa ma apropiu tot mai mult de Dumnezeu, eram tot mai implinit, pana in momentul cand mi-a spus ca nu mai simte iubire pt mine, ne-am despartit cam de peste 1 an, mai vorbim la tel, dar ea nu stie ca sufar f mult ca nu mai suntem impreuna. Mai nou mia zis ca e din nou imdragostita, de un baiat de la departare, e un chin tot mai mare pt mine, am incercat sa o uit dar nu pot, am fost si cu alcineva dar nu o iubeam parca nu mai am o picatura de iubire pt alta fata. Imi vine sa-mi iau zilele nu mai sunt eu cel dinainte. Cu lacrimi in ochi va rog pomenitima la rug voastre sa-mi gasesc alinarea si sa nu fac ceva rau, oricum sunt cel mai pacatos si nu merit mare lucru. Cu drag Ovidiu
|
Eu cred ca ar trebui sa nu iti pierzi speranta si in niciun caz sa te sinucizi! Nimeni dar nimeni pe lumea asta nu merita sa iti pierzi sufletul!
Esti ranit se intelege, vezii prin ochii tai lucrurile si doresti implinirea dorintei tale. Spune-I lui Dumnezeu asa cum ne scrii noua aici, vorbeste cu El ca si cum ai vorbi cu prietenul tau, iti va fi aproape de fapt iti este deja pentru ca acolo unde exista suferinta mereu este prezent.
Vei simti alinare si daca vei avea aceleasi simtaminte pentru ea si ea este perechea ta, cu siguranta Dumnezeu va face in asa fel incat si ea sa revina la tine.
Totusi spune-i si ei ce simti, poate crede ca deja ai uitat-o; cauta sa o recuceresti si nu da bir cu fugitii!
Sfatul meu este sa ceri si ajutorul Sfantului Nectarie, pe foarte multi tineri a ajutat si ajuta!