Citat:
În prealabil postat de Ovidiu_26
Va salut pe toti, numele meu este Ovidiu si am 26 ani. Sufar f mult din dragoste, am avut o relatie de 5 ani, au fost cei mai frumosi ani din viata mea. In ultimii ani ma facut sa ma apropiu tot mai mult de Dumnezeu, eram tot mai implinit, pana in momentul cand mi-a spus ca nu mai simte iubire pt mine, ne-am despartit cam de peste 1 an, mai vorbim la tel, dar ea nu stie ca sufar f mult ca nu mai suntem impreuna. Mai nou mia zis ca e din nou imdragostita, de un baiat de la departare, e un chin tot mai mare pt mine, am incercat sa o uit dar nu pot, am fost si cu alcineva dar nu o iubeam parca nu mai am o picatura de iubire pt alta fata. Imi vine sa-mi iau zilele nu mai sunt eu cel dinainte. Cu lacrimi in ochi va rog pomenitima la rug voastre sa-mi gasesc alinarea si sa nu fac ceva rau, oricum sunt cel mai pacatos si nu merit mare lucru. Cu drag Ovidiu
|
Doamne ajuta!
Draga Ovidiu, poate aceasta este o incercare de la Dumnezeu. Stii ca nici un fir de par din cap nu se misca fara voia Lui. Daca nu poti intelege suferinta (pentru ca esti in mijlocul ei, vezi lucrurile de undeva dinauntru), spune-I lui Dumnezeu ca nu o intelegi. Fii sincer cu El, daca te doare, mergi si spune-i si roaga-L sa iti lumineze mintea cu o solutie asa cum numai El poate si stie! Mergi la Sfanta Liturghie, la Sfantul Maslu daca poti.
,,Ce-i va folosi omului daca va castiga toata lumea, daca isi va pierde sufletul sau?''
Ai duhovnic? Vorbeste cu el, primeste-L pe Hristos in Sfintele Taine si El te va intari!
Gandurile acestea urate sunt numai de la vrajmasul, care nu vrea sa stam linistiti in Hristos. Iubirea nu e obsesie, cred ca stii prea bine. Chiar daca fata spune ca nu mai simte ce simtea si tu continui sa o iubesti, iubirea ta va fi calma si calda, ca o lumina lina, dar numai in Hristos.
Capul sus!
Doamne ajuta!