View Single Post
Vechi 07.07.2011, 23:20:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Pai in momentul de fata batranul meu e pe cale sa ii dea pe ai cu proiectele de cercetare in judecata in contencios...ideea e ca in invatamant si in cercetare, deopotriva, sunt mafii. Partinice, masonice, pe favoritism sexual, pe neamuri, irelevant ce framework au. Fapt e ca exista, si fac mult rau! Si nu, nu sunt sefi de catedra. E si cu asta o poveste... Dansul e foarte combativ, desi i-am spus ca se lupta cu morile de vant... IN ROMANIA, EFORTUL SI LUPTA NU SUNT APRECIATE DECAT CEL MULT MEDIATIC...SI ASTA DOAR "INTR-UN COLT"...
Sunt, sigur ca sunt tot felul de mafii, si multe chestii le-am aflat intamplator.

Nici nu am afirmat ca cine ajunge intr-o Universitate automat o duce bine, ci sunt niste bani (nu putini!) care iau niste cai care sfideaza impresia unora despre austeritatea generala din invatamant.

Citat:
P. S. Off-topic: da, fedora e mareata. Ca majoritatea distributiilor red-hat-based. :) Pe ubuntu il folosesc din comoditate, uneori, live. Eu il consider un fel de windows-derivat-din-debian, cu o prima hiba majora: parola de user e aceasi cu cea de root. Favoritele mele: debian, gentoo, centos.
Folosit o data ubuntu, vroiam sa las balta fedora, dar mi-or busit la un update ceva vital necesar si am lasat-o moarta dupa vreo 2-3 saptamani de asteptare dupa un fix.
Reply With Quote