View Single Post
Vechi 08.07.2011, 01:24:41
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fantana Vezi mesajul
anna, nu stiu cum vei deosebi bucuria de placere, iti spun cum o deosebesc eu. cand o deosebesc.
cand primesc o prajitura, un zambet, o imbratisare, un cadou, ma rog Domnului si ii multumesc si vine bucurie in suflet. uneori imi spune sa impart ce am primit si se inmulteste bucuria desi se imputineaza ceea ce am primit. daca simt ca ma raneste cumva ca ofer ce am primit ma rog Domnului sa ma mangaie si sa vina cu mine si sa imi ierte ne-simtirea inimii mele, de a se face si ea prilej de bucurii, e a se imparte.
cand vine durere iarasi ma rog si uneori este cu bucurie, alterori este greu si cu rabdare, alteori este foarte greu. dar cand rezist in rabdare la urma este multa mangaiere si marturie cum Domnul nu m-a lasat o secunda singur.
alteori nu rezist si fug de durere. alteori nu stiu sa ma bucur, consum fara sa primesc. alteori nu am rabdare sa ma rog, sunt trist, imi lipseste ceva si dupa zile si zile imi dau cu greu seama ca ne-deplinatatea vietuirii mele este cauzata de izolarea mea, in durerile si placerile mele.
jertfirea si impartirea micilor placeri poate fi inceput in domesticirea lor, pentru ca placerea sa nu mai fie inamicul bucuriei, la vieturii cu Domnul.
fantana cu izor de apa-vie. Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa-ti lumineze cararile vietii. Nu stiu de unde-ai aparut, dar stii sa semeni samanta curata in pamant bun.

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote