Citat:
Deci intrega comunitate stiintifica sustine o teorie ca fiind adevarata desi ea e falsa doar ca sa nu se faca de ras ca au gresit
|
In sfarsit am intalnit si eu un ateu care crede in sfinti! Nu in sfintii Bisericii ci in sfintii din comunitatea (pseudo-)stiintifica a evolutionimului care nu mint si nu fabrica dovezi . E un inceput bun. Acum nu se mai baga la fabricare si inventare de verigi intermediare care ar putea fi descoperite si date pe fata ,acum ei lucreaza cu interpretari filozofice(sic!) de genul asemanare genomica cu cimpanzeul rezulta(??) ca suntem rudenii apropiate .Haha sigur ca da ! "Si omul in cinste fiind n-a priceput alaturatu-s-a dobitoacelor fara de minte si s-a asemanat lor" inca un verset profetic dovedit "fals" de ...evolutionisti.
Sa ajungi cersetor in curtea bisericii dupa ce ai avut milioane de dolari pentru programe cercetare ce "acreditau" evolutionismul dovedit fals haha ,e o perspectiva destul de gri trebuie sa-i intelegem.
Intreaga comunitate stiintifica e un termen fals caci comunitatea stiintifica nu e formata numai din pseudo-oamenii de stiinta evolutionisti ci ii contine pe adevaratii oameni de stiinta :de exemplu aia care au facut calculatorul de pe care scriu si rasnita de cafea care merge desi nu e implicata teoria evolutiei in constructia ei. .
http://www.youtube.com/watch?v=d75RRvZ24Z8
Citat:
Spre deosebire de crestini care nu mai cred azi pasajele din bibie care au fost demonstrate ca fiind false
|
Parca nu era vorba de Biblie in discutia asta ci de dovezile macro-evolutiei. Dar daca tot ai adus argumente logice zdrobitoare sa le recapitulam :
Eu: Oenothera gigas nu reprezinta un argument pentru macro-evolutie .
Kildare:Ba pasajele din Biblie au fost dovedite false ,prin urmare Oenothera gigas e proba pentru macroevolutie.
Ateii si logica!
Citat:
Ia defineste tu e intelegi prin "informatie", ca vad ca e un cuvant pe care creationistii il tot arunca cu aplomb, fara sa explice ce ar trebui sa insemne.
|
Informatie e ceea ce evolutionistul niciodata nu va putea explica rational cum a aparut (de demonstrat nici atata)
Informatia e cosmarul evolutionistilor.E Bau-bau!
Apropo poate ma lamuresti si pe mine ce a aparut prima data: ADN-ul care are informatia sa creeze acizii nucleici sau acizii nucleici care compun ADN-ul? Sau ce a aparut prima data enzima pentru crearea Histidinei sau Histidina ?
Citat:
Da, sigur, stiinta e bine cunoscuta pentru tendinta de a-si ascunde esecurile, timp de sute de ani. De-aia avem avioane care chiar zboara, si medicamente care chiar functioneaza. E un mit stiinta asta, si oamenii de stiinta niste indoctrinati.
|
Avioanele zboara si medicamentele vindeca fara pseudo-teoria macro-evolutiei si fara arborele vietuitoarelor .Insinuezi ca e vreo legatura intre avion si medicamentele pe care le vedem (simtim efectele) si o teorie despre ce s-ar fi intamplat acum miliarde de ani si imposibil de dovedit? Si nu, microevolutia al carei studiu conduce la dezvoltarea medicamentelor NU are nici o legatura cu macro-evolutia inventata (desi unora le-ar place sa creada asta)
Vii totusi cu O PROBA care dovedeste macro-evolutia? Macar una.