Mai din cite stiu eu aspectul legarii cununiei nu are legatura decit cu tine insuti facindu-te sa crezi ca nu meriti si astfel sa nu reusesti sa faci pasul chiar si atunci cind iti doresti.
Insa daca nu ne gasim perechea in viata atit de repede sau deloc nu inseamna musai ca avem cununia legata caci nu scrie nicaieri ca e lasat de Dumnezeu ca orice om sa gaseasca musai pereche pina la o anumita virsta sau pina la sfirsitul vietii.
Pur si simplu pentru fiecare este scris ceva diferit, asemanator pina la identitate gasesti doar la gemeni.
Daca intradevar tii musai sa apelezi la variante de cunoastere si nu gasesti un preot cu har cauta macar unul care iti deschide cartea caci chiar si stiinta a dovedit ca nimic nu este intimplator (legea sincrionicitatii acauzale).
Personal am avut un coleg subofiter care a mers de 3 ori la acelasi preot sa ii deschida cartea in aceeasi problema si raspunsul a fost de 3 ori identic -cartea deschizndu-se exact la aceeasi pagina.
Iar raspunsul atunci a fost ca daca are credinta orice se poate implini.
Iar apoi problema respectiva de care era interesat in scurt timp s-a reziolvat
Daca nu gasesti un preot care sa iti deschida cartea poti deschide tu cartea sau in mod similar poti utiliza vestita Carte a schimbarilor (I Ching) care se gasesti si in librarii dar si pe net in diferite versiuni.
Vestita prin acuratetea ei milenara si prin formularile de inalta tinuta spirituala.
Atunci cind nu pui nici o intrebare textul iti arata doar starea interioara de moment.
Iar cind trimiterea mesajului este la Dumnezu este folosit cuvintul CERUL.
|