View Single Post
Vechi 08.07.2011, 16:12:31
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei Vezi mesajul
Vino tu cu o proba care dovedeste cum functioneaza aspirina. De fapt nu, vino cu o proba si dovedeste-mi cum functioneaza sulfasalazina. Daca reusesti, esti tare.
Sa inteleg ca functionarea aspirinei se poate deduce ,asa cum se poate deduce si macroevolutia ? asta e dovada ta in sprijinul macro-evolutiei?

Citat:
P.S.: nu stiam ca histidina este nume propriu.
Nu esti atent,atunci cand a aparut prima molecula de Histidina despre care vorbeam eu era nume propriu ca era doar UNA,apoi dupa ce au apatut mai multe a devenit nume comun.

Citat:
P.P.S: pana mai ieri spuneai ca nu exista microevolutie, ci adaptare (total diferita de evolutie). Se pare ca te-ai adaptat si tu si ai trecut la de la 'adaptare' la 'microevolutie'.
Ia da citatul unde am spus eu ca nu exista micro-evolutie ? Si daca nu il dai ,e recunoastere tacita ca esti mincinos ,da?
Nu e de mirare de ce ateii folosesc cuvantul evolutie atat pentru micro-evolutie(adevarata) cat si pentru macro-evolutie(falsa) insinuand ca ...sunt acelasi lucru.

Citat:
un nene ataca stiinta ca e plina de erori
ei,nu chiar toata stiinta ,evolutionismul nu e "toata stiinta" ci e toata nestiinta din stiinta ridicata la rangul de stiinta si se cere crezut doar pentru faptul ca alte ramuri ale stiintei (fara nici o legatura cu evolutionismul)chiar functioneaza.Trebuie s-o dovedeasca el nu sa se bazeze pe faptul ca daca avionul zboara si medicamentele trateaza inseamna ca evolutionismul(macro) e adevarat.