View Single Post
Vechi 08.07.2011, 16:18:43
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Nu toti monahii au cercetat toate sa pastreze ceea ce este bun , insa prima data trebuie studiata Biblia iar in Biblie Dumnezeu in revelatie spune:
"Mie Mi se inchina toate popoarele de la un cap la altul al pamintului" si asta o spunea pe vremae cind inca nu venise Iisus sa creeze crestinismul.
Ceea ce inseamna ca nu toate incinarile erau gresite , altfel ar fi precizat "TOATE" si ca nimeni in afara de evrei nu i se mai inchina. Asa incit eu ma inred in textul biblic care in acest caz nu este opinia unui ucenic ci insusi Cuvintul Domnului si refuz sa ma incred in oameni fie ei calugari care nu au dovedit ca au darul cunosterii depline si al proorociei sau macardarul deosebirii duhurilor si al adevarului.

Dim moment ce exista un singur Dumnezeu si un singur botez atunci inseamna ca nu doar Dumnezeul este prezent prin binecuvintari in toate religiile care lucreaza neprihanirea ci si botezul, desigur numit la rindul lui in diferite terminologii.

In caz contrar Dumnezeu ar fi unora muma si altora ciuma ceea ce nu poate fi de conceput decit din partea partnitorrilor care au impresia ca ar avea ceva de pierdut si nu de cistigat (acel respect si ubire frateasca catre toti nazuitorii cu care ii vede si Tatal nostru al tuturor).

Asa cum lucreaza taina casatoriei asa lucreaza si alte taine acolo unde se aduna doi sau 3 in numele lui Dumnezeu.

"Toate popaorele asteapta mintuirea mea"
"Eu le voi judeca cu nepartinire"
"Multi de la rasarit vor intra in imparatie iar dintre voi putini"
Reply With Quote