View Single Post
Vechi 09.07.2011, 03:05:03
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Cand am deschis topicul nu stiam de cum inseala dracii pe unii prin BC sa faca din crestinism,neo-iudaism.
Ideile astea cu mantuirea exclusivista sunt de pe la BC,nu stiu daca toti membri zic asa,da noul Papa asa zice.
Eu am vazut un interviu cu parintele Petroniu (Tanase),unde fiind parintele Petroniu intrebat de cei care nu au cunoscut pe Dumnezeu Iisus Hristos in aceasta viata daca se mantuiesc sau nu,a zis ca nu stie,ca poate vor ocazia in viata viitoare (adica pe lumea cealalta) sa cunoasca pe Dumnezeu Iisus Hristos.
Prin BC pare ca sunt doua Filioque ,unul extrem si unul moderat (de zice cel moderat ca pana la venirea lui Dumnezeu Iisus Hristos in trup,Duhul Sfant si Dumnezeu Cuvantul nu erau prezenti in lume prin lucrare).

Nici nu vazusem ce au inselat dracii pe unii de prin BC sa puna sa se cante in noaptea de Pasti sa ii zica lui Dumnezeu Iisus Hristos "Lucifer" (adica luceafar pe latina) si sa faca neo-iudaism,adica absurditatea aceea de cantare insuflata de draci,Exsultet,ca se pune mare accent pe foc.Cautati sa vedeti poze pe inet ,episcopi catolici stand in noaptea de Pasti la foc,cu credinciosii catolici.
Pai nu se smintesc credinciosii,daca aud zicandu-i-se lui Dumnezeu Iisus Hristos Lucifer (da la catolici se zice Satana,la ingerul acela cazut,da cati din credinciosi or face deosebirea asta?)

Last edited by mihailt; 09.07.2011 at 03:10:56.
Reply With Quote