Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Daca tot mi-ati dat sursa am spus sa o citesc. Iata care este prima propizitie scrisa de autor:
"Nu ne vom ocupa de regalitatea sa. Pentru ce să ne ocupăm de ea? Căci va cădea curând. Ruina sa este hotărâtă de Pronia dumnezeiască."
Scuze, dar omul a spus ca "curind" va cadea aceasta institutie. Au trecut 120 ani de atunci si nu a cazut. Daca prima propozitie scrisa de el e gresita nici nu mai are sens sa citesc restul.
|
Dacă vă uitați oleacă în istorie veți vedea că Papa purta coroana de împărat al lumii iar acum a renunțat la ea. Chiar dacă o mai dorește în ascuns, vezi comentariul de mai jos cu "gura păcătosului". O mai avea vreun stătuleț numit Vatican dar nu mai conduce istoria. Se agită Papalitatea să fie și ea în rând cu lumea. Ba trece pe la fasciștii antisemiți, ba e anticomunistă, ba e susținătoare a evreimii și a noii ordine mondiale, de... cum bate vântul. Doar politica este defapt dorul papei.
Dar dacă dvs. citiți doar cărțile cu proorocii și nu cele de istorie și de dogme, mă tem ca nu cumva să pățiți cele scrise în istorie, pe care nu le-ați băgat în seamă: "cine nu ia aminte la istorie este condamnat să o repete".
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
În Noul Ierusalim care a venit deja cred "ortodocșii" de la Pucioasa, pe când "ortodocșii" de la Slătioara cred în unicul și adevăratul Calendar. Fiecare cu "Roma" lui. Sunt schisme diferite. E adevărat că pentru noi nu mai contează chiar așa de mult, fiind "schisme ale schismei". Doar pentru rigoare și exactitate am făcut precizarea aceasta.
|
Săracii suporteri ai papei, fără să vrea confirmă proverbul românesc: "Gura păcătosului adevăr grăiește". Nu că ar dori păcătosul să spună adevărul, dar, fără să vrea își dă arama pe față. Ei înșiși compară Roma, cu vechiul calendar, cu Pucioasa ca fiind idei fixe care îi rup de la Sfânta Biserică Ortodoxă. Care e diferența între papiști, puciosiști, stiliști fără numai că sunt diferite romele dar ideea fixă și dezbinarea de Sfânta Biserică îi arată cu degetul că sunt la fel.
"Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"
Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)
Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată
legătura.