Citat:
În prealabil postat de AlinB
Depinde, stiu facultati unde se poate.
Depinde de profil, sa nu crezi ca un asistent nu s-ar pricepe sa faca asta.
De ex. stiu pe cineva care si-a facut o lucrare singur, seful de catedra fiind 90% depasit de subiectul lucrarii.. :)
Cu ce a contribuit el? Pai scrie oleaca mai asa, mai pune un capitol cam asa, cuprinsul sa fie asa, etc.
Cum de a avut subiectul respectiv? Si l-a ales singur, din afara listei facute de profesor, avea o pozitie mai privilegiata :)
Asadar nu te grabi cu concluziile.
|
Cunoastem, cunoastem... dar sa stii ca nu toti sunt asa, unii chiar se implica foarte mult. Daca alegi insa un sef de catedra sa iti coordoneze lucrarea, e clar ca numai de teza ta nu o sa aiba timp...
Din cate stiu eu, coordonatori pot fi de la lectori in sus, mi se pare ca pot fi si asistenti, dar trebuie aprobare speciala... Stiu asta pentru ca mi-am dat licenta cu un proaspat lector, care s-a implicat si m-a sprijinit cu informatii, carti, bibliografie, sprijin moral ; la disertatie am preferat un prof. univ., sa ma lase in banii mei; am zis mersi ca macar mi-a citit lucrarea, desi nu cu foarte multa atentie, dar am avut colegi carora profesorii nici macar nu au avut cand sa le citeasca...
In general, se stie foarte bine cine are timp si disponibilitate sa se implice si cine nu, deci studentul alege in cunostinta de cauza.