Citat:
În prealabil postat de mirela.t
Sper ca ai inteles ca nu trebuie sa incurajezi lenea si indolenta acelei persoane prin a-i reface tu lucrarea. Nu mai sta pe ganduri si arunc-o la cosul de gunoi. Iar pe respectiva pune-o pe check list, ca si colaborator indezirabil, daca se repeta abaterile.
PS: si eu am fost crescuta tot ca tine. :)
|
Pai stai asa sora, unde ne grabim ?
Cine suntem noi sa judecam pe aproapele nostru ? Cu ce drept sa facem judecata cind Hristos spune contrarul ?
Iar inafara de asta nu se cade sa nu-l iubim pe aproapele nostru si sa nu-i aratam dragostea pe care i-o purtam... iubindu-l ca pe noi insine ?
Cum sa procedam astfel cu el ? Cine ne da dreptul sa facem asa ?
Nu este iubirea a mai mare dintre virtuti, si iertarea tot asa, mai inainte de corectitudine si de a nu incuraja nu stiu ce .... ?
Pai 2 ani am umplut forumul de l-am inrosit cu iubirea si nejudecarea aproapelui dar cind este sa facem , de facut , facem altceva ?
Ce invatatura este aceea cind din gura zicem ceva si din fapte facem altceva ? Cum se cheama ea, ia sa vedem ?!?!
Revenind la noi, nu ne spune Hristos ca omul se judeca dupa fapte si nu dupa vorbe ? ca din vorbe toti suntem ortodoxi putrezi de iubirea si iertarea aproapelui dar din fapte ... nici pe departe !!!!
Eu nu mai inteleg nimic (in realitate , este clar ce este de inteles !) din ambivalenta aceasta .
Chiar acum 2 luni am avut un alt exemplu, cu sora Marimira, care propovaduia iubirea si nejudecarea aproapelui de numa-numa . Era stindardul iubirii si nejudecarii pe forum pina ce a dat ispititorul cu ea de pamint si a casunat pe Traditie 1 pe threadul deschis chiar de tine cu ilustrate din frumoasa Romanie , si pt. ca nu i-a placut postarea lui ,,denigratoare " la adresa Romaniei la facut cu ou si cu otet uitind de mult trimbitata iubire si iertare .
Acum un nou caz !
Vorba lui Teo Trandafir : deci, ce sa intelegem noi de aici ?