View Single Post
Vechi 01.08.2007, 17:33:32
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
:)nu cred ca este o solutie inteleapta sa-i marginalizam pe acesti oameni,ei au o suferinta pe care din mandrie nu o constientizeaza,unora le arata Dumnezeu ca gresesc,pana atunci tolerat-i,ca altfel s-ar putea sa va treziti cu un copil cu astfel de preferinte ca pedeapsa pt.rautatea voastra(a celor care-i urasc pe homosexuali).Nu putem noi schimba orientarea lor sexuala ce treaba avem cum fac ei,au parinti,exista psihologi,preoti.Eu personal pacatul acesta mare il pun laolalta cu perversiunile pe care si heterosexualii le practica adica cqa sa ma intelegeti cu ce sunt unii mai buni decat altii...hai sa ne vedem neputintele noastre.Sotul meu spovedeste cativa gay,care altfel sunt oameni absolut asemanatori cu noi,sigur ii opreste de la impartasanie,ei inteleg pacatul lor ,dar sunt oameni si ei,pentru numele lui Dumnezeu,nu aveti alta treaba decat sa-i provocati,sa le invartiti cutitul in rana????Sunt fiinte umane sufera,reactia lor este provocata,sa nu-i mai zgandarim,la fel ca pe copii mici care injura nu dati atentie, daca dati atentie s-AR Putea sa le placa cum suna si sa te mai injure o data.Sunt convinsa ca au multe lucruri mult mai interesante de zis decat sa bata apa-n piua sa se tot proclame gay de parca s-ar proclama regi,in fond despre lucrurrile intime nu se discuta in public,nu?
Nu cred si nu este firesc sa urasti pe cineva , indiferent ce ar face el. Ura este straina unui adevarat crestin, poate indignare este mai corect. Pina la urma urmei, mai rau facem vorbind mereu despre acest pacat, mai rau tulburam apele , decat sa le limpezim si nastem o reactie necontrolata din partea lor. Nu rezolvam pana la urma nimic daca noi ii condamnam pe ei si ei ne condamna pe noi. Pozitia noastra si a Bisericii este cunoscuta, mai mult de cat atat nu se poate face. La judecata finala vom raspunde cu totii de faptele noastre.
Reply With Quote