Subiect: Inchizitia
View Single Post
Vechi 11.07.2011, 21:45:23
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
BO nu este fara pata dimpotriva, are gramada de pete. Diferenta ca petele nu sunt considerate sfinte.

A cere iertare considerand in continuare ca cele facute au fost sfinte este fatarnicie. Din fericire BC a inteles ca a fost greseala de asta ma uimeste sa vad ca mai sunt oameni care venereaza greseala considerand-o sfintenie.
Vad ca nu m-ati intrebat de metoda utilizata acum in lumea musulmana si care este cea corecta de data asta. Chiar nu va intereseaza?
V-am mai repetat si va repet: nu consider ca arderea pe rug e o metoda buna si nici sfinta, dar nu voi privi Inchizitia NUMAI gindindu-ma la aceasta metoda. Iar daca argumentele mele nu va conving (de fapt nici nu mi-am propus sa va conving), va spun de ce nu ma conving pe mine argumentele dumneavoastra: daca Biserica Catolica considera Inchizitia sfinta, la fel o consider si eu. Nici macar nu ma obosesc sa cercetez, pentru ca am incredere in Biserica mea. Considerati asta fanatism? Si ce daca. Sa dea Domnul ca asta sa fie singurul meu neajuns: ca am prea mare incredere in Biserica Catolica!
Reply With Quote