Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Toate acestea le sustin si musulmanii. Deci, cum ii convertim la Hristos?
|
Toate acestea le spun musulmanii, insa nu le mai spun crestinii! Daca ar fi legiferate, probabil ca ar scadea rata avorturilor, a casatoriilor intre homosexuali si asa mai departe. In felul acesta s-ar pacatui mai putin, iar sufletele mai multor oameni s-ar mintui.
Biserica are multe provocari. Poate astazi lupta cu cel rau nu e aceiasi cu ce se intimpla in Evul Mediu. Astazi, poate, ar trebui ca Biserica sa deschida ochii "oilor pierdute ale casei lui Israel"; faptul ca oamenii sint botezati ortodocsi sau catolici nu le asigura automat mintuirea. Si mie mi se pare ca noi, slujitorii lui Crostos, sintem din ce in ce mai caldicei; ne declaram crestini 98% insa bisericile sint goale.
Despre cum sint convertiti musulmanii nu stiu si nici nu-mi dau seama. Nu putem decit sa ne rugam ca Duhul sfint sa ne lumineze. Poate ne impartasiti ceva, daca stiti. La mine in sat a venit un preot misionar care ne-a rugat sa ne rugam pentru preotii din Africa si care au mare nevoie de rugaciunile noastre. Deasemenea, am citit amintirile unui calugar franciscan roman, care, intimplator, s-a nascut intr-un sat vecin si care a trait vreo 30 ani in Africa. Stiu ca la moartea lui superiorul franciscanilor a multumit Romaniei pentru ca l-a dat pe acest misionar si pentru ca |Romania s-a lipsit de el pentru reusita misiunilor din Africa si pentru ca a lucrat pentru gloria si slava Lui Dumnezeu.