Subiect: Inchizitia
View Single Post
Vechi 11.07.2011, 22:03:29
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Toate acestea le sustin si musulmanii. Deci, cum ii convertim la Hristos?
Toate acestea le spun musulmanii, insa nu le mai spun crestinii! Daca ar fi legiferate, probabil ca ar scadea rata avorturilor, a casatoriilor intre homosexuali si asa mai departe. In felul acesta s-ar pacatui mai putin, iar sufletele mai multor oameni s-ar mintui.
Biserica are multe provocari. Poate astazi lupta cu cel rau nu e aceiasi cu ce se intimpla in Evul Mediu. Astazi, poate, ar trebui ca Biserica sa deschida ochii "oilor pierdute ale casei lui Israel"; faptul ca oamenii sint botezati ortodocsi sau catolici nu le asigura automat mintuirea. Si mie mi se pare ca noi, slujitorii lui Crostos, sintem din ce in ce mai caldicei; ne declaram crestini 98% insa bisericile sint goale.

Despre cum sint convertiti musulmanii nu stiu si nici nu-mi dau seama. Nu putem decit sa ne rugam ca Duhul sfint sa ne lumineze. Poate ne impartasiti ceva, daca stiti. La mine in sat a venit un preot misionar care ne-a rugat sa ne rugam pentru preotii din Africa si care au mare nevoie de rugaciunile noastre. Deasemenea, am citit amintirile unui calugar franciscan roman, care, intimplator, s-a nascut intr-un sat vecin si care a trait vreo 30 ani in Africa. Stiu ca la moartea lui superiorul franciscanilor a multumit Romaniei pentru ca l-a dat pe acest misionar si pentru ca |Romania s-a lipsit de el pentru reusita misiunilor din Africa si pentru ca a lucrat pentru gloria si slava Lui Dumnezeu.

Last edited by nutucutu; 11.07.2011 at 22:05:37.
Reply With Quote