View Single Post
Vechi 12.07.2011, 00:16:19
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Mda sinteti niste rasfatati in Romania cu atitia preoti acolo si pe alese ce sa mai zicem noi cei de afara ne multumim cu ce avem un singur preot da si facem maslu parintele ne da pe rind sa citim cite un Apostol si eu cred ca e primit Maslu si asa.
Doamne, cata dreptate ai! Si cat de patrunzator trebuie sa fie daca va implica si pe voi... E adevarat ca ar trebui sa ne simtim rasfatati, dar eu mai sus ma refeream la un fel de abuz, daca mi se permite sa spun asta. In general preotii dela noi se inteleg foarte bine si nu exista conflicte intre ei decat daca sunt interiorizate (pizma, rautatea etc). Cand esti singur si nu ai la cine apela, Dumnezeu te ajuta si te intelege (vezi cazul vostru). Dar cand bisericile sunt atat de numeroase, nu se poate sa nu-ti gasesti un confrate cu care ti se pare ca esti mai pe aceeasi lungime de unda (de parca la Dumnezeu trebuie sa schimbi frecventa...) si sa puneti umarul impreuna. A prefera sa faci in fiecare vineri Sf. Maslu de unul singur, fara macar din cand in cand sa vrei sa te mai ajute cineva, seamana putin a egoism ( Doamne - iarta-ma!).

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote