View Single Post
Vechi 12.07.2011, 18:04:03
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de valeria85 Vezi mesajul
Doar ce am citit Apocalipsa si am dat peste un pasaj care m-a pus rau pe ganduri. Sa-mi fie cu iertare de la Dumnezeu daca am inteles gresit. Am nevoie de ajutorul vostru. Care sut parerile voastre in privinta aceasta?

10. Si am cazut inaintea picioarelor lui, ca sa ma inchin lui. Si el mi-a zis: Vezi sa nu faci aceasta! Sunt impreuna-slujitor cu tine si cu fratii tai, care au marturia lui Iisus. Lui Dumnezeu inchina-te, caci marturia lui Iisus este duhul proorociei.

Si va rog sa nu-mi sariti in cap, ci doar sa incercati sa ma lamuriti si pe mine. Aici scrie clar ca rugaciunea tre sa fie doar catre Dumnezeu si niemeni altcineava!!!
Aici scrie foarte clar ca nu trebuie sa ne INCHINAM decit Lui Dumnezeu. Nu scrie nimic de rugaciune. Referitor la rugaciune, exemple ca unii nu s-au rugat direct Lui DUmnezeu, sint destule:
-la nunta din Cana Galilei sfinta Fecioara Maria l-a rugat pe Isus sa ajute mirii pentru ca mirii nu mai aveu vin;nu mirii s-au dus la Isus
-sutasul roman care avea sluga bolnava i-a rugat pe evrei sa Il roage pe Isus sa se roage pentru sluga lui. Iar cind s-au intilnit a spus ca nu e vrednic sa intre sub acoperisul lui. Din smerenia de a se intilni direct cu DUmnezeu i-a rugat pe altii sa mijloceasca pentru el.
-in Faptele Apostololor iudeii mergeau pe urma lui Petru ca macar umbra lui sa treaca peste ei pentru a se vindeca. Deci apelau la Petru si nu direct la Dumnezeu.

Cred ca sint si alte exemple, numai astea imi vin in minte
Reply With Quote