View Single Post
Vechi 13.07.2011, 07:50:38
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit

Nu sunt eu teoloaga precum altii aici pe forum, dar cred ca din inconstienta (pe care o confunzi cu puterea de sacrificiu) il ispitesti pe Dumnezeu. De ce crezi tu ca pentru a se vindeca sora ta este nevoie sa te imbolnavesti tu? Asa de putina nadejede iti pui tu in puterea Lui vindecatoare, si in mila lui Dumnezeu ? Ziceai ca tu il ai pe Domnul alaturi. Cum adica, ce fel de credinta crestineasca este aceasta ? De ce nu te rogi (sau nu te-ai rugat) pur si simplu pentru vindecarea surorii tale, fara sa ceri ceea ce nu stii. Dumnezeu stie mai bine ceea ce ne trebuie la fiecare, cu siguranta nu are nevoie de "indicatii pretioase" din partea noastra. De aceea eu cred ca mai intelept este sa ne rugam sa putem implini ceea ce ne da in viata aceasta, fara sa ne punem dorinte (mai mult sau mai putin constiente) care cine stie, unele, Doamne fereste, s-ar putea sa se indeplineasca ! si sa nu ne fie bine deloc, adica sa avem mult de patimit pana sa gasim indreptare. Dumnezeu sa-ti ajute, nu dupa voia ta, ci dupa voia Lui.
Reply With Quote