Subiect: Despre deochi
View Single Post
Vechi 13.07.2011, 15:38:51
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Daca credeti in deochi, atunci logic credeti in blestematul lui de autor real. Si deci cei are lucreaza cu puterile acelea, ale Aluia, nu merita sa traiasca. Inclusiv, daca poate fi probat, ruda mea sau oricine o face, chiar si cei mai apropiati, DACA SE INCHINA VRAJMASULUI. DACA AS FI CASATORIT, AS FI PRIMUL CARE SA O TRIMITA PE NEVASTA-MEA, DACA S-AR OCUPA CU ASA CEVA, LA RUG. PENTRU CA SUNT CU ADEVARAT PERICULOSI. Sper ca sunteti de acord ca nici lanturi, nici gratii nu-i opresc pe astia. Un criminal in serie poate fi, intr-un sens fortat, chiar vrednic de o forma de compasiune, ne spune psihologia. Insa vrajitorii...
După știința mea persoanele care au capacitatea de a deochea o fac involuntar. Nu se închină vrăjmașului. Poate suferă de niște păcate, cum ar fi invidia, însă am înțeles că până și părinții își pot deochea copiii, privindu-i admirativ; deci fără invidie.
Cred că necuratul e implicat aici, în sensul că dispune cumva, prin niscaiva păcate omenești, de energiile umane, folosindu-le pentru a face rău.
Cât privește restul comentariul, îmi pare rău, dar tot nu vă pot împărătși radicalismul. De fapt, nu vă împărtășesc ura și disprețul pe care vi le stârnesc cei care slujesc sau doar îi bănuiți că slujesc diavolului.

Last edited by N.Priceputu; 13.07.2011 at 15:41:58.
Reply With Quote